Pleidooi in zaak Roestige Spijker vs Demmink vertraagd

14-05-2013

De advocaat van Demmink. Mr. Knijff, gaf op 6 mei 2013 te kennen dat hij tot 5 juli 2013 in het buitenland verblijft en in die periode niet beschikbaar is om namens Demmink zijn bezwaren tegen de betrokkenheid van Stichting De Roestige Spijker bij de procedure in Rotterdam mondeling toe te lichten. Dit betekent dat mr. Knijff twee maanden geheel afwezig is en niet in staat tussentijds zijn cliƫnt Demmink bij te staan. De Stichting vindt dit even ongeloofwaardig als onacceptabel.

Bij het kantoor van mr. Knijff, De Brauw Blackstone Westbroek, werken bovendien bijna driehonderd advocaten. Er is vast wel iemand die het stokje in deze zaak even kan overnemen.

De Stichting heeft daarom bij de rechtbank tegen deze kennelijke poging tot vertraging geprotesteerd. De opstelling van Demmink en zijn advocaat is bovenal vreemd, omdat zij immers in oktober 2012 nog met spoed rechtsmaatregelen aankondigden. Zij wilden zo snel mogelijk de onderste steen boven halen om de waarheid achter de verdenkingen jegens Demmink boven tafel te krijgen. De Stichting wil Demmink daar graag bij helpen.

‹‹ Naar het overzicht

Reageer


 
Volg de deroestigespijker via RSSfull screen background image