En daarna?

Brief aan mr Knijff, de advocaat van Demmink
Op vrijdag 1 februari 2013 heeft Robert Rubinstein, voorzitter van de Stichting de Roestige Spijker, een brief verstuurd aan mr Knijff de advocaat van Demmink. De stichting heeft ondermeer ten doel het bevorderen van onderzoeksjournalistiek aangaande mogelijke misstanden bij de overheid, het tegengaan van persbreidel en voorkomen van doofpotpolitiek. De Stichting volgt daarom met veel interesse de kwestie Demmink en de beschuldigingen die zijn geuit aan zijn adres.

Download de brief aan mr Knijff, de advocaat van Demmink

WOB-verzoek inzake oud-secretaris-generaal mr. J Demmink
Op vrijdag 1 februari 2013 heeft Robert Rubinstein, voorzitter van de Stichting de Roestige Spijker, een WOB-verzoek verstuurd aan Zijne excellentie de heer mr. I. W. Opstelten.

Download Lees het verzoek

Reageer


Schriftelijke reactie Knijff

05-02-2013

Op 5 februari 2013 kwam Mr. Knijff met een schriftelijke reactie. Daarin geeft hij aan dat "de dagvaarding gericht aan de heren K. Voskuil en C. Reusink alsmede aan AD Nieuwsmedia B.V. inmiddels uitgebracht en is gedagvaard" en dat rectificatie wordt gevorderd van de "berichtgeving in het Algemeen Dagblad van 6 en 8 oktober jl." Geheel in lijn met de 'verdediging' van Demmink tot nog toe is de holle slotzin: "De verdere inhoud van uw bovenvermelde brief laat ik onbesproken zonder daarmee enig onderdeel voor juist te erkennen."

Download de reactie van Knijff

Lees meer ››


 
Volg de deroestigespijker via RSSfull screen background image